Kryesore » 2011 » Maj » 28
Me qindra miliona euro është vlera e mallrave që importohen në Kosovë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.
Por, prodhuesit nga Kosova nuk mund të shesin mallrat e tyre në këto shtete, kjo për shkak se ato nuk e njohin pavarësinë e Kosovës, dhe kësisoji nuk pranojnë as produktet me vula doganore të Kosovës. 
Serbia dhe Bosnja vazhdojnë të bllokojnë mallrat nga Kosova, përderisa në të njëjtën kohë ato eksportojnë të papenguara mallr ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-28

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player