Kryesore » 2011 » Maj » 30
Ekspertë për çështje ekonomike shprehin shqetësimet se, vitin e ardhshëm, Kosova mund të futet në krizë buxhetore. Ky kolaps, sipas tyre, do të arrijë pas vendimit të qeverisë për rritje të pagave dhe rritjes së numrit të të punësuarve në administratën publike.
Ekziston rreziku që vitin e ardhshëm, Kosova të futet në kolaps buxhetor, deri në atë masë sa qeveria të mos jetë në gjendje t’i paguajë as pagat e punëtorëve në admini ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-30

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player