Kryesore » 2011 » Qershor » 16
Produksioni kosovar "Pulla” do të jetë kompania e parë dhe e vetme nga Ballkani që do të paraqitet në një reality-show të njohur në rrafshin ndërkombëtar, ndërsa kjo sipas drejtuesve të këtij produksioni ka ardhur si rezultat i punës dhe projekteve për kompanitë ndërkombëtare.
Ka dy vjet që produksioni "Pulla” është duke punuar për tregun ndërkombëtar. Të specializuar në 3D animacione dhe dizajn, ata arritën që të punojnë për shumë klientë të njohur nga A ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-16

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player