Kryesore » 2011 » Qershor » 27
Europa do të jetë e përgatitur dhe do të marrë masa nëse Greqia nuk do të jetë në gjendje të kthejë borxhet" - deklaroi ministri gjerman i Financave, Schäuble.Shumë pak politikanë europianë e pranojnë mundësinë e dështimit të Greqisë me planin financiar edhe pas marrjes së kredisë. Ministri gjerman i Financave Wolfgang Schäuble i ka bërë me dije opinionit publik gjerman se Europa do të përgatitet për skenarin më të keq.Në një intervistë me gazetën Bild, Schäubl ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-27

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player