Kryesore » 2011 » Korrik » 10
Ofertat turistike të Ulqinit dhe e Velipojës vazhdojnë të mbeten thuajse të njëjta me një vit me parë. Dy zonat turistike në kufi me njëra- tjetrën aktualisht janë më të lirat në bregdetin e Adriatikut. 
 Nisur nga një vit më parë çmimet në hotelet private në Ulqin, variojnë nga 20-30 euro në ditë për person me gjysëm pansioni. Krahasuar me një vit më parë çmimi në hotele ka qenë i njëjti, por në dallim me një vit më parë kur ky cmim ishte për pansion të ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-07-10

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player