Kryesore » 2012 » Shkurt » 02
American Airlines ka njoftuar se do të pushojë nga puna 13,000 persona, çfarë paraqet rreth 15 për qind të fuqisë punëtore. Me këtë hap, kompania synon të reduktojë shpenzimet për punonjësit për 20 për qind, në përpjekje për të ulur koston totale për 2 miliradë dollarë.American Airlines, e cila bëri publik falimentimin në muajin nëntor, do të bëjë ndryshime edhe në pensionet e punonjësve."Do të shfrytëzojmë procesin e ristrukturimit për ndryshimet e nevojs ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-02

Në faqen zyrtare të internetit të kompanisë ruse Gazprom është publikuar harta e re, e cila tregon se nga do të kalojë korridori ndërkombëtar i tubacioneve të gazit që do ta furnizojë Evropën. 
Në këtë hartë duket qartë se Maqedonia dhe Shqipëria nuk janë përfshirë në këtë projekt gjigant, pasi tubacionet parashihet të kalojnë përmes Greqisë së veriut dhe të arrijnë në Itali. Drejtori ekzekutiv i Gazpromit, Alexey Miller, në mbledhjen e mbajtur pikërisht për ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-02

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player