Kryesore » 2012 » Mars » 28
Në sistemin e drejtësisë, në qeveri, pushtetin lokal dhe në institucionet tjera të Kosovës vazhdon të jetë i pranishëm korrupsioni, deklaruan zyrtarët e Agjencisë Kundër Korrupsionit, gjatë publikimit të raportit vjetor të punës për vitin 2011. Drejtori i kësaj agjencie, Hasan Preteni, bëri të ditur se gjatë vitit të kaluar, në 160 raste janë gjetur elemente bazë për fillimin e procedurës së hetimeve paraprake të dyshuar për korrupsion.Ai tha se rastet e dyshuara ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-28

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player