Kryesore » 2012 » prill » 13
Andrea Dimitrov, një udhëtar nga Bullgaria, vret kohën në Aeroportin e Tiranës. Fluturimi i tij lidhës është nëpërmjet Vienës, rreth 800 km larg nga rruga e tij. "Eshtë nëpërmjet Vienës sepse nuk ka fluturim të drejtpërdrejtë e bileta është tej mase e shtrenjtë. Pagova 370 euro; mund të gjesh një biletë më të lirë nga Sofja në Londër," tha Dimitrovi. Në tërësi, kriza financiare botërore do të thotë kohëra të këqija për linjat ajrore dhe Ballkani Perëndimor është v ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-04-12

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player