Kryesore » 2012 » Maj » 07
47 milionë euro pritet të investohen nga KEK-u për të ulur ndotjen e ambientit që po bëhet nga blloqet e Termocentralit "Kosova A” dhe nga deponia e hirit të këtij termocentrali. Komuna e Obiliqit e ka mirëpritur këtë hap duke kërkuar që plani i paraparë të mos mbetet i lënë në gjysmë.Nisja e investimeve me qëllim të uljes së ndotjes nga blloqet e termocentralit "Kosova A” dhe mihjes së këtij termocentrali po merr përkrahjen edhe nga strukturat komunale të Obiliqit dhe nga e ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-07

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player