Kryesore » 2012 » Korrik » 22
Kosova as gjatë këtij viti nuk do të arrijë t’i  nevojat e popullatës për ushqim nga rendimentet e grurit, thonë zyrtarë të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, dhe përfaqësues të bujqve kosovarë. Këta të fundit, ndërkaq, ankohen për farë jocilësore të furnizuara nga autoritetet e Kosovës. Jusuf Çikaqi nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural thotë për Radion Evropa e Lirë se fushata ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-22

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player