Kryesore » 2012 » Gusht » 07
Një delegacion i bankierëve nga Turqia ka vizituar sot Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës ku është pritur nga Guvernatori Gërguri dhe bashkëpunëtorët e tij të cilët kanë njoftuar mysafirët mbi profilin e sistemit bankar dhe ekonomik të Kosovës dhe mundësive për të investuar në të.Guvernatori Gërguri ka nënvizuar përparësitë e sistemit bankar dhe atij ekonomik të vendit tonë si bazë e fortë ankorimi për investime të huaja.Në takim janë theksuar edhe ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-07

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player