Kryesore » 2012 » Gusht » 26
Në tregun e brendshëm kosovar ka laramani çmimesh të produkteve të ndryshme, varësisht nga dyqani, lokacioni apo edhe qyteti. Çmimet shumë të larta, kurse rrogat të ulëta bëjnë që fuqia blerëse e konsumatorëve të mos jetë e lartë.Po, kush e përcakton e çmimin e një malli në tregun kosovar, sasia e mallit, prodhimi vendor apo cilësia e tij? Se a kanë, apo duhet të kenë autoritetet kosovare mundësi dhe mekanizma që të ndikojnë a ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-26

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player