Kryesore » 2012 » Dhjetor » 07
Rritja e çmimeve ka arritur pikën më të lartë në muajin nëntor. Tashmë në treg, përveç bukës, është shtrenjtuar edhe vaji, duhani dhe shumë produkte tjera. Një litër vaj nga 1.60 euro, sa ka qenë, mund të blihet vetëm me dy euro. Sipas Agjencisë së Statistikave, rritja e çmimeve këtë muaj ishte 3,5 për qind.Pas rrymës e bukës, tani shtrenjtohet edhe vaji. Çmimi i këtij produkti ka arritur kulmin muajin nëntor – dy euro një litër. Vetëm pak kohë më p ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-07

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player