Kryesore » 2012 » Dhjetor » 19
Gjiganti bankar zviceran UBS është pajtuar të paguajë gjobë në shumë prej 1.5 miliardë dollarësh për zgjidhjen e hetimeve lidhur me manipulimet e kufijve të shkallës së kamatave, që janë përdorë nga huadhënësit në mbarë botën. UBS ka shpallur sot se bordi i saj i drejtorëve ka autorizuar arritjen e zgjidhjes me agjencitë rregullatore të Zvicrës, Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara.UBS është njëra nga disa banka kreditore aktualisht nën ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-19

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player