Kryesore » 2011 » Maj » 17
Shkëmbimet tregtare me Serbinë pritet të rriten akoma e më shumë, kurse me Kosovën mund edhe të përkeqësohen. Me stadin aktual të tarifave doganore, Shqipëria ka kryer volume të mëdha tregtie me Serbinë, ndërsa me vendin më të afërt, Kosovën, niveli nuk paraqitet aty ku duhet, por me ndryshimin e fundit të taksave raporti me këto vende do të thellohet.
Një tjetër marrëveshje e tregtisë së lirë me vendet e rajonit, në kuadër të CEFTA-s pritet të m ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-17

Punëtorët e kompanive private kanë frikë të anëtarësohen në ndonjë sindikatë pasi që një gjë e tillë mund të shkaktojë reagim negativ tek shefat e tyre dhe ç’është më e keqja edhe përjashtim nga puna. Sipas të dhënave të Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë nga 75 mijë firma të regjistruara në shtet vetëm 2.500 punëtorë janë të organizuar në sindikata
Elirijana ZILBEARI
Anëtarësimi sindikal i punëtorëve në kompanitë private në mënyrë drast ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-17

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player