Kryesore » 2011 » Maj » 18
Gjatë këtij viti në Maqedoni 10 punëtorë kanë humbur jetën në vendin e punës. Nga Lidhja e sindikatave të Maqedonisë thonë se kjo shifër duhet të ngrejë alarmin për institucionet kompetente që të marrin masa adekuate për zbatimin e Ligjit për mbrojtje dhe sigurim gjatë punës. Por, kompanitë nuk janë të gatshme të investojnë në këtë drejtim
Elirijana ZILBEARI

Vetëm nga fillimi i vitit dhjetë punëtorë humbën jetën në vendin e punës. Bilanci i vitit të kal ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-18

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player