Kryesore » 2011 » Maj » 20
Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ballafaqohet me mungesë të energjisë, pavarësisht faktit se në këtë sektor janë bërë shumë investime të huaja dhe vendore. Sipas njohësve të kësaj fushe, në 11 vjetët e fundit, në këtë sektor janë investuar mbi 1 miliard euro, kryesisht për riparime të termocentraleve dhe import të rrymës.
KEK-u, siç duket, nuk mund të mbijetojë pa investime dhe reduktime të vazhdueshme të energjisë elektrike. Për të përmirësuar gjendjen, në 11 ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-20

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player