Kryesore » 2011 » Qershor » 25
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka hapur tenderin për licencën e dytë "3G”. Këtë herë në garë do të jenë tre nga katër kompanitë e telefonisë celularë, për faktin se njëra prej tyre tashmë e disponon licencën qysh nga nëntori i vitit të kaluar. Në njoftimin e AKEP është lënë që në datën 5 shtator kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre dhe vlera minimale e hyrjes në tender, ashtu sikurse edhe më herët, është lënë ajo e 12.5 mili ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-25

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player