Kryesore » 2011 » Korrik » 02
Në statistikat e Eurostattit për vititn 2010, Maqedonia dhe Shqipëria paraqiten me nivelin më të ulët të çmimeve në Europë. Instituti Europian i Statistikave analizon indeksin e çmimeve në 37 vende të Europës për vitin e shkuar, ku Shqipëria dhe Maqedonia i kanë çmimet rreth 40 për qind më të ulta se mesatarja e Bashkimit Europian. Ndërkaq, sipas të njëjtave të dhëna, Danimarka i ka çmimet 43 për qind më të larta se mesatarja e BE-së.Për të arritur në këto ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-07-02

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player