Kryesore » 2011 » Korrik » 08
Drejtori ekzekutiv në Bankën Botërore, Konstandin Huber, gjatë vizitës vendit tonë, vizitoi edhe KEK-un. I shoqëruar nga drejtori menaxhues i KEK-ut, Arben Gjukaj, ai ka vizituar të premten asetet e korporatës në termocentrale dhe në miniera. "Jam i kënaqur me përparimin që është arritur në prodhimin e energjisë elektrike. Shpreh mbështetjen time të plotë dhe të institucionit që përfaqësoj në mbështetje të KEK-ut, në veçanti, dhe energjetikës në përgjithës ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-07-08

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player