Kryesore » 2011 » Gusht » 03
Në kuadër të projektit të fuqizimit të sektorit financiar dhe infrastrukturës së tregut financiar, Banka Botërore ka ndarë 4.5 milion euro kredi për Kosovën.Kjo u bë e ditur nga një marrëveshje e cila u nënshkrua nga kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe menaxheri i Bankës Botërore për Kosovën, Ranji Nayak.Thaçi me këtë rast tha se projekti mbështet strategjinë e Qeverisë së Kosovës për zhvillim të tregut të kapitalit dhe forcimin e stabilitetit të gjithëmbars ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-08-03

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player