Kryesore » 2011 » Gusht » 04
Përfaqësues të bizneseve dhe ekspertë të çështjeve ekonomike hedhin poshtë mundësinë e ngritjeve të çmimeve të paralajmëruar nga tregtarët. Ata thonë se tregtarët duhet të furnizohen me prodhimeve vendore dhe të shikojnë mundësinë e importimin të mallrave me çmime më të pranueshme për tregun e Kosovës 
Tregtarët të cilët kanë paralajmëruar se zëvendësimi i produkteve serbe me produktet e shteteve tjera mund të jetë më i kushtueshëm dhe do të sjell ngritje të ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-08-04

Zëvëndëskryeministrja, Mimoza Kusari-Lila ka njoftuar kabinetin qeveritar se nga fillimi i masave të reciprocitetit me Serbinë, të hyrat në dogana janë rritur për 2 milionë euro, kjo pasi shumë mallra nga shtete tjera kanë hyrë në Kosovë si zëvëndësim për produktet serbe.
Ajo po ashtu njoftoi se në pikat kufitare 1 dhe 31 do të lejohet që sot të hyjë një konvoj me ndihma ushqimore prej 75 tonësh. Ndihmat ushqimore sipas saj do të lejohen të hyjnë vetëm sot ndër ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-08-04

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player