Kryesore » 2011 » Gusht » 05
Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës ka reaguar sot ndaj vendimit të kompanisë CEZ për të ndërprerë energjinë elektrike dhe ndaj subjekteve ‘VIP’ për shkak të mospagesës. Në një deklaratë për shtyp, METE i ka bërë thirrje kompanisë CEZ-it të rilidhë menjëherë energjinë në ndërmarrjet e ujësjellësve."Këto veprime nuk i shërbejnë aspak zgjidhjes së problemit të detyrimeve financiare të CEZ-it”, thuhet në deklaratën për shtyp të METE.Sipas Ministrisë së ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-08-05

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player