Kryesore » 2011 » Shtator » 08
Serbia kurrë më nuk do të rimarrë tregun kosovar në përmasat që ka pasur para 20 korrikut, kur Qeveria e Kosovës vendosi masa reciproke ndaj produkteve serbe, thonë zyrtarë të qeverisë dhe përfaqësues të komunitetit të biznesit.Gjatë periudhës se zbatimit të reciprocitetit, është vërtetuar se tregu kosovar nuk është i varur nga produktet serbe, dhe që konsumatori ka zëvendësuar ato produkte me prodhime vendore dhe të vendeve tjera të ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-09-08

Administrata Tatimore e Kosovës gjatë periudhës janar-gusht 2011, ka mbledhur 174 milionë euro, duke realizuar rreth 67 për qind të planit vjetor të grumbullimit të të hyrave.Administrata Tatimore ka vazhduar trendin e grumbullimit të të hyrave për buxhetin e Kosovës sipas planifikimit.Shifrat i paraqiti drejtori i ATK-së, Behxhet Haliti. Ai shfaqi bindjen se plani i paraparë nga qeveria për mbledhjen e rreth 270 milionë eurove, do të përmbushet në tërësi gjatë këtij vi ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-09-08

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player