Kryesore » 2011 » Shtator » 09
Çmimet e mallrave të importit dhe kreditë në euro po bëhen më të shtrenjta për shqiptarët. Vlerësimi i pandërprerë i monedhës së përbashkët po vështirëson gjithnjë e më shumë ekonominë dhe konsumatorët. Ekspertët e financave tregojnë për Albanian Screen efektet. "Tendencat janë të përvitshme. Fakti është që euro sivjet kushton 5 lekë të reja më shumë se sa e njëjta periudhë në vitin e kaluar. Ata të cilët paguajnë këstet e kredive në euro u duhen më shumë euro për ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-09-09

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player