Kryesore » 2011 » Shtator » 21
Për tre muaj rresht, punëtorët kosovarë kanë mbetur pa krah të fortë mbrojtës të të drejtave të tyre. Bashkimi i Sindikatave të Kosovës që nga Kongresi i fundit, i mbajtur në qershor, është jashtë funksionit. Udhëheqja e deritanishme pati paralajmëruar mbajtjen e Kongresit të jashtëzakonshëm brenda 3 muajve nga dështimi i mbajtjes së kongresit të jashtëzakonshëm dhe zgjedhjes së strukturave të reja udhëheqëse, por kjo gjë ka qenë e pamundur. Sindikalistët vaz ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-09-21

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player