Kryesore » 2011 » Tetor » 05
Insistimi për fillimin e projektit të ndërtimit të rrugës së re që pritet të lidhë Prishtinën me Shkupin nga fundi i vitit 2012, do të ishte vendim i pamatur i Qeverisë së Kosovës. Ky hap do ta çonte vendin në një katastrofë financiare, kanë vlerësuar të hënën pjesëtarë të misioneve ndërkombëtare në Kosovë, shkruan "Koha Ditore”. 
 "Qeveria nuk guxon të nisë rrugën 6, Prishtinë-Shkup, para se të përfundojë projekti i rrugës 7. Ky hap, po qe se nd ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-05

Në fund të muajit të kaluar ka hyrë në fuqi udhëzimi administrativ për cilësinë e karburanteve të naftës, me të cilin ndalohet importi i derivateve të naftës me njësinë matëse të sulfurit "50 ppm”, dhe lejohet vetëm me atë "10 ppm”, që i bie 1 pikë sulfur në 50 litra naftë, thonë zyrtarë qeveritarë.Ramadan Buzhala, kryesues i Këshillit për Licencim të Naftës, në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, thotë se ky udhëzim administrativ do ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-05

Pensionistët kosovarë vazhdojnë të kërkojnë nga autoritetet përgjegjëse që tërrisin pensionet për të gjitha kategoritë, duke përfshirë edhe pensionet e pleqërisë.Sipas tyre, vlera e pensioneve mesatare duhet të jetë 60 për qind nga vlera e pagës mesatare në Kosovë.Hajdar Gashi, pensionist, thotë se është turp nga ana e Qeverisë së Kosovës, pasi që, siç thotë ai, kjo kategori e shoqërisë është e ndjeshme dhe kërkon kujdes nga ana e shtetit, derisa asnjëherë, që nga pas ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-05

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player