Kryesore » 2012 » Janar » 23
Gjatë muajit të ardhshëm Ministria e Tregtisë dhe Industrisë pritet të organizojë një konferencë të investitorëve për kompleksin turistik "Brezovica”. Njëkohësisht Komisioni Evropian do të publikojë masterplanin për revitalizimin e këtij kompleksi. Kështu konfirmojnë zyrtarë të Zyrës ndërlidhëse të Komisionit Evropian dhe ministrisë së tregtisë dhe industrisë. Privatizimi i kompleksit turistik "Brezovica” në komunën e Shtërpcës mund të bëhet gjatë këtij viti. Komisioni Evro ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-01-22

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player