Kryesore » 2012 » Shkurt » 07
Menaxhmenti i Postë-Telekomit të Kosovës (PTK), të premten e kaluar, ishte kujdesur që pagat për 20 për qind t’ia zvogëlojë vetëm rreth gjysmës së punëtorëve të kompanisë, ndërsa për gjysmën tjetër, ku përfshiheshin njerëzit me ndikim tek partitë e koalicionit qeverisës dhe për menaxhmentin, nuk parashihej kurrfarë zvogëlimi, madje planifi kohej ngritje e pagave. Sipas vendimit të javës së kaluar, pagat do t’u zvogëloheshin 1400 punëtorëve, 1600 të tje ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-07

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player