Kryesore » 2012 » Shkurt » 20
Vendimi i Korporatës Elektroenergjetike të Serbisë që të ndalojë eksportin e energjisë elektrike për në vendet e tjera, nuk pritet të ndikojë në furnizimin me energji elektrike në Kosovë. Zyrtarët e KEK-ut thonë të kenë kontrata me kompanitë për importin e energjisë dhe se ato janë të obliguara t’ia sjellin energjinë e kontraktuar.Zëdhënësi i KEK-ut, Viktor Buzhala, ka thënë se vendimi i fundit i shtetit serb për bllokimin e eksportit të energjisë nuk e ka ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-20

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player