Kryesore » 2012 » Mars » 19
Kosova nuk ka një industri funksionale, por ato pak kapacitete prodhuese që funksionojnë janë shndërruar në ndotësit kryesor të mjedisit. Ekspertët thonë se kur kësaj i shtohet edhe trashëgimia e së kaluarës, atëherë nevoja për mbrojtjen e mjedisit bëhet edhe më e madhe. Autoritetet janë vënë në përpjekje për të krijuar një infrastrukturë të qëndrueshme ligjore por edhe për të marrë masa për parandalimin e ndotjes. Korrespondenti ynë, në Prishtinë Leonat She ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-19

Shefja e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Christine Lagarde, tha se ekonomia botërore po stabilizohet ngadalë, por megjithatë shtoi se lufta kundër krizës botërore ende nuk ka përfunduar."Ekonomia botërore ka lëvizur nga skaji i humnerës dhe kemi arsye të jemi optimistë”, tha Lagarde në "Forumin kinez për zhvillim 2012” në Pekin, transmeton DW.Por, megjithatë, ajo paralajmëroi se duhet pasur kujdes akoma, dhe shtoi se kërkohen reforma financiare shtesë.Sipas arsyetimit ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-19

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player