Kryesore » 2012 » prill » 05
Një vendim i Qeverisë për lirimin e serbëve nga dogana, u bë sebep për biznes të paligjshëm dhe dallavere mes serbëve dhe shqiptarëve. Shqiptarët po i regjistrojnë veturat nëpër enklava nën emrin e pronarëve serbë dhe me targa të ish-Jugosllavisë. Në këtë mënyrë ata po i ikin zhdoganimit duke dëmtuar buxhetin mesatarisht me nga 2 mijë euro për veturë.
Për Bekimin nga Podujeva, vetura regjistrohet dy herë. Njëherë në Graçanicë, e tek pastaj në Qen ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-04-05

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player