Kryesore » 2012 » prill » 12
Me qëllim të ngritjes së kapaciteteve Bujqësore dhe me qëllim të sigurimit të zhvillimit bujqësor si dhe duke iu referuar memorandumit të nënshkruar më 2010 ndërmjet Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim dhe Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural është përgatitur Programi për Ngritjen e Kapaciteteve Bujqësore të Kosovës. Në fazën e parë në kuadër të programit në Institutin për Hulumtime të Alata-së në Turqi është organizuar trajnimi për 25 bu ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-04-12

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player