Kryesore » 2012 » prill » 15
Bedri Selmani ka përfituar nga shfrytëzimi i më shumë se 20 pompave të naftës pa paguar asgjë për dhjetë vjet, duke i dëmtuar kështu institucionet e Kosovës me mbi katër milionë euro. Ai kishte nënshkruar kontrata në emër të Kosova Petrolit me të cilat obligohej të paguante qira dhe pagoi për dy vjet, por pastaj nuk vazhdoi ta bënte këtë.Pronari i "Kosova Petrol” Bedri Selmani kishte marrë obligime nga UNMIK-u që të paguante 70 mijë marka në muaj për shfrytëzimin ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-04-15

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player