Kryesore » 2012 » prill » 26
Banka Botërore ka bërë të ditur se çmimet e ushqimit janë përsëri në rritje, për shkak të çmimeve të larta të naftës, kushteve të pafavorshme atmosferike, si dhe kërkesave të mëdha të Azisë për importe të ushqimit. Sipas këtij institucioni financiar, çmimet e ushqimit janë rritur për 8 për qind ndërmjet dhjetorit dhe marsit.Megjithatë, edhe me rritjen e fundit, këto çmime mbesin 1 për qind më të ulëta se një vit më parë dhe 6 për qind më të ulëta se kulmi historik ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-04-26

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player