Kryesore » 2012 » Maj » 04
Banka Botërore miratoi dje një shume prej 23 milionë eurosh për projektet e zhvillimit në Kosovë, SEDPO -2. Fondi i Bankës do të shoqërohet edhe me dy shuma të tjera, njëri prej 12.1 milionë eurosh nga Komisioni Evropian, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Finlanda, Italia, Norvegjia, Suedia dhe Zvicra dhe tjetri prej 1.8 milionë dollarësh nga Shtetet e Bashkura .Në njoftimin për shtyp, Banka Botërore thonë se SEDPO mbështet reforma të rëndësishme të polit ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-04

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player