Kryesore » 2012 » Maj » 08
Rruga e Kombit” do të jetë pa pagesë edhe gjatë këtij sezoni turistik. Fillimi i vitit 2013 do të shënojë edhe fillimin e pagesës për shfrytëzimin e autostradës Milot-Kukës-Morin, bën të ditur korrespondenti i "Kohës Ditore”. Ndërkohë në tetor të këtij viti do të zhvillohet tenderi ndërkombëtar për konçensionin për këtë rrugë nacionale, tashmë të njohur si "Rruga e Kombit”. Ministria e Punëve Publike dhe Transportit në Shqipëri ka njoftuar fillimin e procedurës për ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-08

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, z. Besim Beqaj, me kryetarin e Komunës së Drenasit, z. Nexhat Demaku, dhe kryeshefin ekzekutiv i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Mirena, vizituan sot NewCo Ferronikelin.Ata u njohën së afërmi me investimet që janë bërë në Fabrikë dhe kushtet e punës në përgjithësi me të cilat operon Fabrika.Përfaqësuesit e Ferronikelit i njoftuan dy delegacionet , rreth të arriturave në Fabrikë dhe njëkohësisht kërkuan mbështetje inst ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-08

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player