Kryesore » 2012 » Maj » 12
Komisioneri i BE-së për cështjet ekonomike dhe monetare Olli Rehn tha se ekonomia e Eurozonës është në një recesion të butë pas tkurrjes së prodhimit në fund të 2011, por sipas tij një rimëkëmbje e ngadaltë pritet në fund të vitit."Në përgjithësi ekonomia europiane është në një recesion të butë dhe me besim pritet të kthehet rritja, një rikthim gradual është parashikuar të fillojë në gjysmën e dytë të vitit dhe për të vazhduar vitin e ardhshëm. Prodhimi i brendshëm br ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-12

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player