Kryesore » 2012 » Maj » 14
Institucioni përgjegjës për grumbullimin e tatimeve të brendshme nuk i ka punët mirë me të hyra. Administrata Tatimore e Kosovës(ATK) muajve të fundit po ballafaqohet me rënie të të hyrave nga muaji në muaj, në vend se të ndodhte e kundërta, shkruan gazeta Zëri.Sipas raportit të buxhetit për periudhën janar-mars 2012, ATK-ja në janar të këtij viti ka grumbulluar 29.3 milionë euro të hyra, 20 milionë euro në shkurt dhe 15.3 milionë euro në mars, duke e përmb ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-14

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player