Kryesore » 2012 » Maj » 28
Në tregun e Kosovës ka produkte me afat të skaduar, por edhe produkte të cilat kanë afat e që janë të papërdorshme, vlerësojnë përfaqësues të organizatave joqeveritare që merren me mbrojtjen e konsumatorit. Produktet të cilat cilësohen të papërdorshme, sipas tyre, mbahen në kushte të pastandardizuara, dhe në këtë mënyrë, siç thonë ata, rrezikohet shëndeti i konsumatorit.Drejtori i organizatës joqeveritare "Konsumatori”, Selatin Kaçan ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-28

Fermerët e rajonit të Rrafshi të Dukagjinit edhe një herë i kanë hyrë garës mes vete se kush i ka bagëtitë më të mira. Kjo garë është zhvilluar në Panairin Bujqësor të Rajonit të Pejës. Nën organizimin e komunave të këtij rajoni, si ajo e Pejës, Deçanit, Gjakovës, Junikut dhe Istogut, dhjetëra fermerë kanë marrë pjesë me bagëtitë e tyre.Në kategorinë e lopëve "Simental”, vendin e parë e zuri lopa e Sadik Demaj nga Dubova e Istogut, për racën "Hollstajn”, lopa e ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-28

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player