Kryesore » 2012 » Qershor » 18
Marrja e kredive nga bizneset dhe qytetarët e Kosovës në bankat komerciale po vazhdon të trashët për çdo ditë. Pavarësisht kamatave të larta, që bankat po ofrojnë, qytetarët nuk po hezitojnë të futen në kredi.Mos hezitimin e tyre e vërteton edhe fakti se deri tani rreth 500 mijë kredi në vlerë prej rreth 2 miliardë eurove janë lëshuar nga bankat komerciale që veprojnë në Kosovë. Sipas zyrtarëve të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), këto shifra janë deri n ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-18

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player