Kryesore » 2012 » Korrik » 01
Analistëve të zhvillimeve ekonomike nuk u duket rastësi që kompania e cila ndërtoi autostradën në Shqipëri, më pas e nisi edhe atë të Kosovës, nga Vërmica drejt Merdarit, konsorciumi "Bechtel-Enka”, ta fitojë të drejtën për ndërtimin edhe të autostradës që shkon nga Prishtina në drejtim të Shkupit, shkruan sot Koha Ditore.Avni Zogiani, udhëheqës i organizatës "Çohu”, ka thënë se projektet e dy autostradave janë të imponuara dhe se nuk janë ide apo që ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-01

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player