Kryesore » 2012 » Gusht » 03
Deri në fund të vitit 2013, investimet në Shqipëri pritet të shënojnë shifra rekorde, duke arritur në mbi 8 miliardë euro. E gjithë kjo sipas ekspertëve të ekonomisë po arrihet, pasi Shqipëria është shndërruar në një vend të besuar dhe me një qeveri shumë të besuar për biznesin ndërkombëtar dhe atë shqiptar. Vetëm një vit më parë, Shqipëria dëshmoi të jetë vendi me rritjen ekonomike më të lartë në rajon. Por edhe këtë vit, sërish mbetet vendi me rritjen ekon ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-03

Tregjet financiare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Evropë kanë shënuar rënie, pasi presidenti i Bankës Qendrore Evropiane Mario Dragi, tha dje se banka do të bëjë çdo gjë të mundshme për t`i ndihmuar vendet e eurozonës që kanë probleme. Sipas tij, kjo do të bëhet "brenda javëve të ardhshme". Pas kësaj, tregjet financiare shënuan rënie, ndërsa euroja humbi në vlerë në raport me dollarin amerikan.Banka Qëndrore Evropia ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-03

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player