Kryesore » 2012 » Gusht » 04
Shfuqizimi i vendimit të tarifës së çimentos nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë nuk ka mbyllur gjithçka sa i përket ndërmarrjes "Sharrcem”. Hetimet të cilat kanë filluar ndaj ndërmarrjes "SharrCem” nga Autoriteti i Konkurrencës mund të ndëshkojnë atë me 2 deri në 10 për qind të fitimit vjetor në rast se konstatohet se çrregullimet në treg kanë ndodhur pikërisht për shkak të vendosjes së kësaj tarife. 
"Ne kemi konstatuar se është çrregulluar t ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-04

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player