Kryesore » 2012 » Nëntor » 16
Agjencia e Statistikave të Kosovës, Departamenti i saj i statistikave ekonomike dhe llogarive kombëtare, sot publikoi Statistikat e tregtisë së jashtme për muajin shtator 2012. Të dhënat nga tregtia e jashtme në Kosovë, sipas komunikatës për media të ASK-së, tregojnë për një deficit tregtar për muajin shtator 2012 prej 231,5 milionë eurosh, krahasuar me deficitin prej 192,3 milionë eurosh me shtator e vitit 2011. Eksporti në muajin shtator 2012 kisht ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-16

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player