Kryesore » 2012 » Dhjetor » 01
Në janar të vitit 2013, qeveria shqiptare do të vendosë se cilës firme do t’i japë të drejtën për të kontrolluar me anë të koncesionit autostradën Durrës-Kukës, ndryshe e cilësuar si "Rruga e Kombit”, për shkak të rëndësisë dhe vlerës së investimit. Zëvendësministri i Transporteve, Ernest Noka, përgjegjësi direkt për projektin, vijon të mbajë të fshehtë detajet e koncesionit, pavarësisht se për të kaluar rrugën do të paguhen paratë dhe firmat e parakualifikuara ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-01

Dhjetëra miliona euro produkte bujqësore nga Kosova në Shqipëri dhe anasjelltas janë importuar gjatë këtij viti ndërsa dy vendet po punojnë për intensifikimin e bashkëpunimit në fushën e bashkëpunimit.
Në një intervstë për RTK-në, Adil Behramaj zëdhënës në Ministrinë e Bujqësisë u shpreh se sasia e përgjithshme e importit dhe eksportit të produkteve bujqësore mes të dyja shteteve sillet me dhjetëra miliona euro."Ende ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-01

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player