Kryesore » 2012 » Dhjetor » 04
Guvernatori Gani Gërguri ka pritur sot në takim një delegacion të Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC) pjesë e Grupit të Bankës Botërore, të udhëhequr nga z.Tomasz Telma, Drejtor i departamentit për Evropë dhe Azi Qendrore.Me këtë rast, krahas njoftimit të mysafirëve me ecuritë aktuale ekonomike e financiare në Kosovë, guvernatori Gërguri ka falënderuar IFC-në për kontributin e tyre dhënë zhvillimit të sektorit financiar të vendit tonë që nga dita ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-04

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player