Kryesore » 2012 » Dhjetor » 14
Rojet e pyjeve po mobilizohen edhe më shumë në misionin e tyre për mbrojtjen e pyjeve nga prerësit ilegalë dhe nga veprimet e paligjshme të personave të papërgjegjshëm. Procesi i pajisjes me armë për rreth 220 roje të pyjeve, i cili tashmë është në prag të finalizimit, do të zvogëlojë rrezikshmërinë në kryerjen e punëve të përditshme në terren. Këtë e bëjnë të ditur zyrtarët e Agjencionit Pyjor të Kosovës, të cilët për blerjen ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-14

Një kontroll rutinë i doganave në kompanitë e mëdha importuese të derivateve të naftës dhe depove të tyre doganore, ka rezultuar me zbulimin e keqpërdorimeve të bëra nga disa prej tyre. Burimet nga Doganat e Kosovës pohojnë se ky inspektim ka treguar se importuesit e naftës "EX Fis”, "Petrol Company”, "Patroni” dhe "Al-Petrol” nuk kanë deklaruar dëshmi për mijëra litra të derivateve të shitura nga depot e tyre doganore, duke iu shmangur taksave doganore. Doganat e Kosovë ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-14

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player