Kryesore » 2011 » Maj » 05
Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, (MTI) Mimoza Kusari Lila ka takuar të enjten përfaqësuesit e Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC), të Bankës Botërore.

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Mimoza Kusari Lila , tha se ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka targetuar një serë problematikash që janë pengesë për mbarëvajtjen e bizneseve në vendin tonë.
"Ulja e kostove të bizneseve, me qëllim që të bëhet plotësim dhe shtim i ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-05

Interesi i Bonove të Thesarit njohu një rënie të papritur në ankandin e ditës së enjte. Bonot me afat maturimi 12 mujor u emetuan me një normë mesatare të ponderuar interesi prej 7.37 për qind, nga 7.41 për qind që ishte në ankandin e mëparshëm.

Kjo është rënia e parë e interesit të Bonove me maturim vjetor që nga dhjetori i vitit të kaluar. Gjallërimi i kredisë, kërkesa e lartë e qeverisë për para dhe rritja e normës bazë në muajin mars kishin sj ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-05

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka filluar reduktimet e ashpra në Vushtrri atje po bëhen edhe shkyçje kolektive.

Deputetja Xhevahire Izmaku e cila vije nga Vushtrria tha në seancën e Kuvendit se reduktimet në Vushtrri shkojnë deri në 16 orë, kjo sipas saj është e pa drejtë.
Vushtrria po përballet me ter me reduktime deri në 16 orë.

Për shkak të reduktimeve të mëdha sipas saj bizneset janë buzë kolapsit. Deputetja Izmaku tha se me shky ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-05

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player