Kryesore » 2011 » Maj » 15
Komisioni Evropian (KE) gjatë dy deri tre javëve do të prezantojë ligj të ri me të cilin parashikohet ulje plotësuese e çmimeve të shërbimeve të telefonisë celulare gjatë bisedave në shtetet e huaja.
Sipas paralajmërimeve nga Brukseli, me propozimin e ri më së voni deri në korrik të vitit 2014, çmimet për biseda në roaming do të duhet të ulen në 0,24 euro për minutë prej 0,39 euro aktuale, që do të paraqiste lirim për rreth 40 për qind.
Me propo ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-15

Deficiti tregtar i Kosovës vazhdon të thellohet, si pasojë e mosrespektimit të marrëveshjes së CEFTA-s nga Serbia dhe Bosnje Hercegovina, dhe ndërprerjes së preferencave tregtare nga BE-ja.
Sipas shifrave zyrtare, gjatë tre muajve të parë të këtij viti është rritur vëllimi i eksportit krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Kosova vazhdon të jetë vend konsumues, që varet kryesisht nga prodhimet e importit.

Zëdhënësi i doganave, Adriatik Stavil ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-15

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player